KST - KLINIK LAGROZ

Tilgivelse af andre

Accept

Tilgivelse er ikke det samme som at give accept, det er derimod en mulighed for at give slip på en følelse som ikke gavner en, og som gør at man kan komme videre i livet. Tilgivelse er for ens egen skyld, det er ikke for modpartens skyld.

Årsagen

Der kan være mange årsager til at tigive en person,det kan være en såret følelse, eller en udfordring som du har haft i livet.

Reducer problemet

Gennem trancen i hypno terapi kan udfordringen der var med til at skabe problemet konfronteres på det visuelle plan, således at du forestiller dig udfordingen er visuelt til stede, og du kan have en indre dialog med den udfordring du har oplevet. Derefter kan der komme en ny vinkel / indsigt som kan gøre at der fremadrettet bliver set helt anderledes på problemet, som bliver af meget mindre betydning end det før har været.


Selvtilgivelse

Når en handling fortrydes f.eks ved at der er skabt en negativ adfærd, og det derefter kan give dårlig samvittighed, så kan der i nogle tilfælde være brug for at dulme adfærden f.eks. med cigaretter, eller at købe en ting, blomster eller lign. Du kan gennem hypno terapi arbejde med denne udfordring som har givet dig en skyldfølelse, skamfølelse eller dårlig samvittighed.

Hvorfor Tilgive

En af de ting som er vigtigt at finde frem til ved tilgivelse er hvad der evt. kan være en mulig årsag til den adfærd der sårer en, således at det bliver muligt og lettere at tilgive problem adfærden, og den sårede følelse.

Med tilgivelsen er det ikke hensigten at du skal glemme hvad der er sket, men det er derimod vigtigt at lære af, hvad der er sket. F.eks. en der lever i et voldeligt forhold, vil ofte opleve det samme i et nyt forhold, hvis personen ikke har lært noget af situationen. Eller en der bliver vred på sin ex, og derfor kan reagerer uhensigtmæssigt, dette vil gentage sig hvis ikke personen har lært noget af situationen.

Lene Lagroz, Grønsundsvej 277 4800 Nykøbing Falster Tlf.: 60 47 50 30 CVR.NR 33821034
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk