Det siger klienterne;

Hvordan kan du få alt den information fra et billede af min hund, det er sgu næsten uhyggeligt;0) men sejt at blive bekræftet, og vide hvad jeg skal ændre på

Hilsen Søs


Hej Lene

Tak for sidst

Det var rigtig lærigt at være til clairvoyance, og jeg er mest glad for at du fik kontakt til min bror på den anden side, du lettede en kæmpe byrde fra mine skulder, da jeg har haft så meget skyldfølelse over vores sidste skænderi.

Kh. Lene


 

Jeg ved altså ikke om det der hypnose virker, men jeg har forandret mig, og er blevet mere positiv, så derfor vil jeg komme igen, for Lene ændre noget jeg er bare ikke sikker på hvordan.

Per


Hypno terapi hos Lene

Jeg vidste ikke rigtig om det virkede med hpnose, men efter nogle dage havde jeg pludselig enorm energi, hvor jeg fik lavet en masse praktiske ting meget mere end jeg plejer, før var jeg angst for at gå i butikker, men nu tænker jeg ikke så meget over det mere, jeg går bare derind nu. Hypnosen har også virket på min præstation, jeg er afslappet nu, når jeg skal fremlægge, det har været godt at slippe for nervøsiteten. Jeg glæder mig til næste gang. 

 


Hej Lene

Tusind tak for dig, og din hypnose. Nu er det endelig lykkedes mig at være ligeglad med hvad andre tænker om mig

kh. Line

 


Hej Lene

Tak for sidst

Jeg har fået mere energi og er blevet mere glad i hverdagen igen, så nu kan mine kollegaer bedre holde mig ud igen laugh Tak for hjælpen, jeg kommer igen hvis der kommer nye problemer.

Hilsen Henrik


 
 
Lotte5 stjernerLotte Jespersen

Har været til regression med Empatisk Coach Lene Andresen - og sikke en følelsesmæssig rejse, jeg kom ud på - tilbage til et tidligere liv. Det var helt fantastisk og gav så meget mening. Kan kun anbefales at prøve.

 

 


 
 
Patricia Katharina Petersen
 

For et par dage siden var jeg til en sessions hos empatiskcoach dk da jeg har været meget stresset og udkørt i en længere periode som har medgjort, at mit overskud og nærvær har været meget fraværende - på denne hypnose session fik jeg en spændende indsigt omkring de problemstillinger Lene og jeg havde snakket om forinden.

Selvom det var meget følelsesladet følte jeg at sessionen foregik i trygge rammer og Lene var tilstede under hele forløbet til at kunne guide mig og hvis jeg var usikker kunne jeg stille spørgsmål.

Da jeg syntes, at det var for intenst kunne jeg bare åbne mine øjne, da det var mig der havde kontrollen.

Efter min sessions har jeg de senere dage haft et overskud som har gjort, at jeg har lavet mange små ting og opgaver, som jeg længe har villet, men ikke haft energien til, dette har gjort mig utrolig glad.
Jeg spurgte min kæreste om han kunne mærke en forskel på mig – hvortil han svarede ja, en positiv ændring.

Jeg synes, at det var en rigtig spændende og lærerig session og jeg glæder mig rigtig meget til næste gang

 

Lene Andresen, Grønsundsvej 277 4800 Nykøbing Falster Tlf.: 22 33 86 98 CVR.NR 33821034
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk