Det siger klienterne;

 

Udtalelse:

1. maj

Jeg var hos EmpatiskCoach.dk / Lene Andresen i går tirsdag (30/4) med en slem iskias, som jeg har døjet med i snart 2 måneder og har været til kiropraktor 5-6 gange uden at det er blevet bedre. Jeg kunne til sidst næsten hverken stå eller gå - og alle bevægelser gjorde ondt.
Efter en enkelt omgang KST hos Lene er ryggen nu i bedring. Jeg kan røre mig lidt mere normalt igen og smerterne ned i benet er næsten væk. Et par behandlinger mere og så tror jeg at min iskias er væk igen.
1000 tak Lene / EmpatiskCoach - du gør en forskel på den gode måde


 
 
Lotte5 stjernerLotte Jespersen

Har været til regression med Empatisk Coach Lene Andresen - og sikke en følelsesmæssig rejse, jeg kom ud på - tilbage til et tidligere liv. Det var helt fantastisk og gav så meget mening. Kan kun anbefales at prøve.

 

 


 
 
Patricia Katharina Petersen
 

For et par dage siden var jeg til en sessions hos empatiskcoach dk da jeg har været meget stresset og udkørt i en længere periode som har medgjort, at mit overskud og nærvær har været meget fraværende - på denne hypnose session fik jeg en spændende indsigt omkring de problemstillinger Lene og jeg havde snakket om forinden.

Selvom det var meget følelsesladet følte jeg at sessionen foregik i trygge rammer og Lene var tilstede under hele forløbet til at kunne guide mig og hvis jeg var usikker kunne jeg stille spørgsmål.

Da jeg syntes, at det var for intenst kunne jeg bare åbne mine øjne, da det var mig der havde kontrollen.

Efter min sessions har jeg de senere dage haft et overskud som har gjort, at jeg har lavet mange små ting og opgaver, som jeg længe har villet, men ikke haft energien til, dette har gjort mig utrolig glad.
Jeg spurgte min kæreste om han kunne mærke en forskel på mig – hvortil han svarede ja, en positiv ændring.

Jeg synes, at det var en rigtig spændende og lærerig session og jeg glæder mig rigtig meget til næste gang

 

Lene Andresen, Grønsundsvej 277 4800 Nykøbing Falster Tlf.: 22 33 86 98 CVR.NR 33821034
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk