KST - KLINIK LAGROZ

 

KST behandlinger For børn 0 - 2 år

Nyk. F – Karleby (ligger 10 – 15 min i bil udenfor Nyk.F by)


Barnet skal have dækket behov som: Søvn, mæthed, temperatur, tør ble, kærlighed, nærhed og tryghed. Hvis barnet får dækket alle disse behov og stadigvæk er meget urolig, eller alt for roligt, kan det skyldtes andre ting.

Der kan være omstændigheder fra fødslen der har påvirket det lille barn og givet ubalancer i barnets system.

Problemstillinger for det lille barn kan bl.a. være:

  • Søvnforstyrrelser, motoriske problemer, skævheder i kranie og skelet, uforklarlig gråd, opkast, sutte og gylpe, mave og fordøjelsesproblemer, kolik, spiseforstyrrelserUro, eller chok/traumer fra fødslen, indlæringsvanskeligheder

En KST behandling kan optimere systemet hos barnet, så det kan give bedre trivsel både fysisk og psykisk

Pga. Covid-19 Du bedes medbringe eget legetøj til dit barn


Udover uddannelsen som KST terapeut, er jeg også pædagog.


Børn 3 - 9 år

Børn i denne alder kan bl.a. opleve fysiske og psykiske problematikker som:

Fysisk: ondt i hovedet, maven, øresusen, allergi, fumle/tumler, astma. Der kan være problemer med tandstilling, syn og de kan opleve at få smertelindring af ømme muskler

Psykisk: indlæringsproblemer/koncentration, uro,/hyperaktiv, mistrivsel.

Alle børne behandlinger vil foregå med respekt for barnets behov og grænser, det er vigtigt at der skabes en gensidig tillid til barnet.

 

Kst for børn 10 - 14 år

Vi har alle prøvet at føle uro i maven, når noget ikke føles rigtigt, det kan være frustrerende og sætte os i en stresstilstand, nogle gange kan det for barnet føles som at være anderledes, ofte fordi der stilles for store krav til barnet ud fra barnets niveau.

Der kan være forskellige årsager til at et barn kan mistrives f.eks. i skolen

Nogle af problemstillingerne kan være:

Fysisk: Hovedpine, tandstilling, syn, ondt i ryggen, ondt i maven, sengevæder, kropsholdningen, menstration, fysiologisk stress.

Psykisk: Koncentration/indlæring, Angst/uro, Koncentration/indlæring, hyperaktiv, stress, ubalance, stille /genert, triste børn / indadvendte, mangler selvtillid, manglende søvn,

 

Min erfaring med skole børn

Jeg har mange års erfaring som støtte og inklusions pædagog i skolen, hvor jeg bl.a. har arbejdet med børn med forskellige diagnoser, samt med børns trivsel i dagligdagen. ALLE børn kunne komme til mig på et trivsels kontor og tale om alt mellem himmel og jord, om hvad der optog dem i hverdagen, og der blev aktivt lyttet til dem, intet problem var for småt. (Jeg arbejdede med AKT = adfærd, kontakt og trivsel.) Flere børn valgte ofte at komme forbi med deres skolebog og snakke om de konflikter som de oplevede i deres frikvarter, medens de lavede opgaver, jeg oplevede børnene kunne have nogle udfordringer som bl.a. at få ondt i maven når de skulle have frikvarter, hvis de ikke havde fået løst deres konflikt fra det tidligere frikvarter, jeg hjalp børnene med at få løst deres konflikter, ofte i samråd med involverede forældre, lærer og pædagoger til barnet.

 

Som Kst behandler kan jeg tilbyde dit barn en samtale og smertelindring og afspænding af kroppen således at dit barn kan komme i bedre balance, Et uroligt barn kan let være i en stresstilstand, her kan det være godt for barnet at kunne blive afspændt og få lindret smerter som bl.a. mavepine, hovedpine, ondt i ryggen.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Jeg indleder behandlingen med en samtale med dit barn, og den, forældre der er med til konsultationen, derefter fortæller jeg dit barn hvad der skal ske, (Det vil være på dit barns præmisser) Behandlingen foregår ved at dit barn er fuldt påklædt, der kan være nogle ting hvor dit barn bliver behandlet opretstående, derefter bliver dit barn bedt om at lægge sig på briksen under et tæppe, når dit barn er klar. Det er en meget blid behandling som næsten ikke kan mærkes.

Mor eller far vil være til stede under hele behandlingen.

 

Covid 19-restriktioner hos Empatiskcoach Lene Lagroz

Obs! Der vil blive brugt værnemidler som visir og mundbind under behandlingen.

Der må kun være en forælder sammen med barnet i klinikken

Er du eller dit barn blevet syge med forkølelse, feber og lign. bedes du venligst melde afbud, og bestille en ny tid når du eller dit barn er blevet friske igen

 

For aftale ring 60475030 Træffes bedst Inden kl. 13.00 på tlf.) eller sms hele dagen

Kst terapeut Lene Lagroz

 

 

 

Lene Lagroz, Grønsundsvej 277 4800 Nykøbing Falster Tlf.: 60 47 50 30 CVR.NR 33821034
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk