KST - KLINIK LAGROZ

kinesilogisk hypnose

Gennem kinesilogien kan der testes på forskellige tilstande, således at du hurtigt kan få den hjælp din krop, sind og sjæl har brug for.

Hovedpine er ofte forbundet med en bekymring, som kan være vedvarende og sætte sig som en migræne, her kan der findes frem til hvilken bekymring det ubevidste sind gerne vil kommunikerer frem i det bevidste sind.

Med kinesilogien kan årsagen bag selve problemet blive lettere fundet. F.eks hvis man er  stresset eller vred hvilken tilstand er det så der udløser vreden? Er det irritation, afvisning, ikke at blive set/hørt, ikke at få sagt fra og til, eller andet.

Er du i tvivl om hvilken tilstand der udløser dit problem, kan du inden hypnoterapien få et hurtigt svar med kinesiologien, og evt. ubalancer i kroppen kan genoprettes med ESR teknik (Emotionel stress release) 

Kinesiologien kan teste følelsesmæssige og fysiske tilstande i din krop, samt hvilke fødevareemner du ikke kan tåle. Er der en ubalance vil der komme en stressreaktion som udløser en spænding i kroppen, herefter kan hypnoterapi igangsættes og din udfordring kan lindres og reduceres, ofte med 3 - 6 behandlinger, i nogle tilfælde er det nok med en enkelt behandling.

Lene Lagroz, Grønsundsvej 277 4800 Nykøbing Falster Tlf.: 60 47 50 30 CVR.NR 33821034
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk