KST - KLINIK LAGROZ

Hvad er hypnoterapi og hypnose?

Hypno = søvn på græsk "hypnos"

Hypno terapien hjælper dig til at løse forskellige problemstillinger, som har lagret sig i dit ubevidste sind og laver begrænsninger for dig i hverdagen. Hypno terpien er med en forudgående samtale, hvor der sammen med dig sættes et mål for hvilken ændring du ønsker i stedet for din nuværende handlemønstre. 

Hypnose er en mere autoritær metode hvor der gives direkte suggestioner (Ideer og forslag) om hvad du er/skal gøre. Både hypnose og hypnoterapi kan bruges sammen.

Trancetilstand

En trancetilstand er en afslappet tilstand, hvor man er modtagelig overfor ideer og forslag (suggestioner) udfra en forudgående samtale.

Under trancen kan der benyttes forskellige teknikker der kan hjælpe dig med at få bearbejdet selve din problemstilling.

Den trancetilstand som jeg oftes arbejder med, svarer til at du er lige ved at falde i søvn, ligesom når du dagdrømmer, og du vil ALTID kunne komme ud af trancen igen. dette stadie af trancen bruges til at ændre adfærd, vaner og fobier. Alle kommer i denne tilstand to gange om dagen, som kan opleves lige før der vågnes helt op, og lige inden du falder i søvn. (Så du har allerede været i denne trance tilstand flere gange)

 

Hypno terapi bruges i tilfælde hvor der skal arbejdes terapeutisk med din udfordring, det kan være hvor du har nogle oplevelser eller erfaringer som har lagret sig i dit ubevidste sind eller noget som du har fortrængt f.eks fra din barndom. Hypnoterapien bruges når du skal finde en årsag bagved problemet.

Alt hypnose er selvhypnose

Du skal være klar til at arbejde med din udfordring, og foretage de ændringer som du har brug for, det er vigtigt at du kommer ad egen fri vilje, og at det er dig selv der ønsker forandringen. Så hvis du føler dig parat til en forandring kan du booke tiden. hvis du har en ubearbejdet følelse som er en udfordring for dig, er der brug for hypnoterapi

 

Bliv mere glad og positiv nu

Hvis du ønsker en tid! - Skal du:

Skrive en mail, med en kort beskrivelse af den måde du oplever din udfordring på, eller ring på tlf. 60475030

En session varer typisk 1½ time for første besøg, efterfølgende besøg er på 1 time.

 I nogle tilfælde kan udfordringen klares med en enkelt behandling, i andre tilfælde skal der flere behandlinger til.

Når du får ændret dine, vaner og handle mønstre med de redskaber du får, vil der hurtigt være en vedvarende positiv ændring. 

Når din tid er booket

Kommer du til en session hos mig.

Det foregår ved en forudgående samtale, hvorefter du sidder behageligt på briksen.

Jeg sætter, eller ligger dig herefter i en  tryg trancetilstand med afslapning og fordybelsesproces, hvor du er ved fuld bevidsthed, du kan hurtigt komme ud af trancetilstanden igen, hvis du ønsker det.

Efter hypnoterapien taler vi om din oplevelse og hvad du kan gøre fremadrettet. 

Lene Lagroz, Grønsundsvej 277 4800 Nykøbing Falster Tlf.: 60 47 50 30 CVR.NR 33821034
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk