KST - KLINIK LAGROZ

 

Empatisk  hunde adfærds behandling

Brug for en adfærdsbehandling til din hund, der sættes fokus på den udfordring som opleves med hunden i hverdagen, og der vil blive lavet et skriftligt opfølgning med en vurdering og et træningsprogram. Et adfærdsbesøg er som udgangspunkt i hundens eget hjem, og besøget kan vare op til 2 timer. Prisen for en adfærdsbehandling er for hele besøget.

 

Ene timer.

(Personlig hunde træning) Enetimer kan  foretages i hundens eget hjem. Det kan være du har et træningsproblem som du gerne vil have råd og vejledning til. Det kan være hunden trækker, ikke vil komme når du kalder på den, eller der bare er noget du har lyst til at lære din hund, uden forstyrrelser fra andre hunde.

Dyre telepati

Bare dyrene kunne fortælle hvad de tænker. Vil du forstå en årsag bag en virkning?

Du har mulighed for at bestille dyre telepati over store afstande hvor jeg kan kommunikerer med dine dyr og fornemme hvordan de har det. Ønsker du at give dit dyr mulighed for at kommunikere med telepati bedes du  sende et billede på sms mobil.nr 22338698 hvor jeg kan se dyrets øjne, og der må ikke være andre på billedet en det dyr der skal kommunikeres med.

 Du kan bl.a. få en bedre afklaring af hvordan dit dyr har det, om det har ondt nogen steder, er trist, eller bare elsker dig over alt på jorden. 

Fjern healing

Fjern healing kan gøres over store afstande via et foto, hvor jeg kan se dyrets øjne. Du bedes oplyse dyrets køn, kaldenavn og alder. Når jeg registrerer en følelse, eller en fysisk tilstand sender jeg healing til det område som jeg fornemmer det er hos dyret.

Du vil efterfølgende få tilbagemelding på tlf. om hvad jeg har registreret.

Dyre healing

Fysisk dyrehealing, vil altid foregå i dyrets egne trygge omgivelser, som er dens hjem, her mærker, og fornemmer jeg hvor der kan være brug for healing, og derefter kan der rettes op på evt. ubalancer i energierne. Hvis jeg fornemmer der er brug for dyrlæge eller anden behandler vil jeg henvise dertil.

 

 

 

 

Lene Lagroz, Grønsundsvej 277 4800 Nykøbing Falster Tlf.: 60 47 50 30 CVR.NR 33821034
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk