Klinik Legros

Før hypnose med slankereducering

 

Jeg havde utroligt svært ved at komme i gang med at tabe mig, men da helbredet ligesom begyndte at drille, var det en nødvendighed, det har aldrig været mig, det der med at skulle tælle og udregne kalorier, det måtte gerne være let og enkelt. Så en dag så jeg en lille annonce med en hypnotisør der reklammerede for slanke reducering, og jeg tænkte det må jeg prøve jeg skrev en mail, fik en tid til hypnose, og vupti efter hypnosen begyndte det at rasle af mig med kiloene, jeg fulgte hypnotisørens råd, som havde taget udgangspunkt i min egen situation, det blev faktisk  lettere for mig, og jeg havde før en afhængighed af at jeg måtte have et stykke chokolade, den lyst var nu helt forsvundet, jeg blev både et sundere og slankere menneske, samtidig med at jeg fik mere selvtillid, for jeg kunne pludselig også passe tøj i 3 mindre størrelser.

 

Efter hypnose behandling med slankereducering

Jeg tabte 24 kg på et år

I dag er jeg utrolig glad for at have fået denne hjælp og erfaring, og jeg er taknemmelig for at jeg som hypnotisør også kan hjælpe andre med hypnose, hvis de selv er parate til at tabe sig.

Lene Andresen, Grønsundsvej 277 4800 Nykøbing Falster Tlf.: 60 47 50 30 CVR.NR 33821034
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk